SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Om oss
 

Vi håller till i Energihallen som är ett gemensamt projekt mellan Tölö GF, GF Tempo och FRS Kungsbacka där samtliga föreningar ansvarar för att göra detta till en så bra träningsanläggning som möjligt!

Fräsch, nyrenoverad och funktionell hall, här finns allt för inspirerande gymnaster, akrobater och parkourare!

 
Vårat mål är att barn, ungdomar och vuxna som deltar ska få en ökad styrka och självförtroende både fysiskt och mentalt. Vi vill att alla ska kunna låsa upp sin kreativitet och uttrycka sig själva genom rörelse.
Vi tror också på en startk gemenskap inom sporten vi har gemensamt för det är de som ligger till grunden varför vi idag är en av de stötsta Parkour/Freerunningen föreningarna i Sverige!!
 
Vad är Parkour?


Här kan ni läsa lite om invigningen vi hade tillsammans. 
 
https://www.kungsbacka.se/Archive/Regular-News/2018/2/ny-gymnastik--och-parkourhall-invigd/
 
FRS Kungsbacka IF
 

FRS Kungsbacka (Free Running Sweden) består idag av mer än 300 medlemmar vilket utgörs av aktiva såväl som tränare. Vi är en ideal förening där våra unga tränare och aktiva alltid har stått i fronten för våran verksamhet och ambitioner för att utvecklas i rätt riktning. 

 
Tillsammans är det vi som hjälper till att hålla igång Parkour och Freerunning i Kungsbacka såväll som Sverige!
 
Våra sociala medier