SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

 
Jonatan Gadd

 

Jonatan är en av medlemmarna i Team Aspera. Han är en atlet för Aspera och har som mål att hjälpa till så mycket som möjligt gällande att filma och att utöva sporten. Han är även med som ledare i FRS Kungsbacka sen 3 år tillbaks. Jonatan är sugen på att se var parkouren för han i framtiden.

 

Instagram 

Buster Hedeblom

 

Buster har varit medlem i Aspera i lite mer än ett år och vill alltid ha kul och träna parkour! Han har tränat parkour i 8 år och har varit tränare i FRS i cirka 4 år. Förutom kärleken till volterna så gillar han även att filma och försöker även lära sig att redigera videos. Buster är en duktig atlet som försöker att vara delaktig i så mycket som möjligt och försöker alltid lyfta Aspera till nya höjder.

 

Instagram 

Charles Lindahl

Charles är atlet i Aspera och varit det sen 2 år tillbaka. Han har tränat parkour i 4 år och hans favorit trick är cork. Även Charles är tränare i FRS och varit det i cirka 3 år.

 

Instagram 

Kasper Wieck

 

Kasper har tränat i många olika parkourföreningar och utövar sporten i ca 8år, men började som aktiv och fastnade för FRS 2018. Han har nu klättrat upp för kedjan och är ledare och ledamot i FRS och även medlem i Team Aspera.

 

Instagram 

Robin Jacobsson

 

Robin är en av de första medlemmarna och har hjälp till att bygga grunden av det som idag är Team Aspera. Med sina många år av erfarenheter som Parkour atlet såväl som elitfriidrottare med en mängd SM titlar är han en duktig ledare/vice ordförande hos oss i FRS Kungsbacka.

 

Robin sköter i nuläget större delen av FRS verksamhet och planerar och strukterar för att Parkour skall bli ännu större i Kungsbacka och i Sverige! Han producerar även en mängd videor och foton för både Team Aspera och FRS. 

 

Instagram

Jack Holmström

 

Jack är våran nyaste medlem i Team Aspera och även ledare hos oss i FRS. Han är en duktig atlet i Aspera och siktar högt högt inom parkouren. Han har tränat parkour i 8 år och försöker att sprida energi i gänget. Han har även svart bälte inom taekwondo så se upp!

 

Instagram 

Albin Lorentz

Albin är våran längsta medlem som varit med i Team Aspera sedan Starfalls bytte namn till Team Aspera. Han har började som hjälp tränare i FRS för ca 4 år sedan och är idag en Huvud tränare samt ledamot inom FRS. Han är en duktig atlet inom Aspera som har mycket att bidra med trotts att han endast tränat Parkour i snart 5 år.

 

Instagram 

Elias Andersson

Elias är både en av huvudtränarna och efter fyra år också ett ledamot i FRS kungsbacka. Han är även en av medlemmarna i Team Aspera som hjälpte till att reformera The Starfalls till Team Aspera. Föreutom att vara en atlet i Team Aspera hjälper han till med redigeringen och filmandet av en del youtube videror.

 

 

 

Instagram 

Viktor Palmdahl

Viktor har varit ledare i FRS från föreningens börjar fram till hösten 2020. Han är i nuläget iväg och utbildar sig, men försöker vara delaktig när han är hemma. Viktor var med och grundade The Starfalls som idag heter Aspera och har tränat parkour i 11 år. Han har varit delaktig i både fotografering, filmning och redigering under åren samtidigt som han varit atlet.

 

Viktor är förtillfället även skadad men hoppas på att få komma tillbaka starkt 2022!

 

Instagram 

Kevin Jacobsson

 

Förutom att Kevin är gruppens glädjespridare så är han även rutinerad atlet i Aspera, han har funnits i gruppen så länge man kan minnas.

Kevin befinner sig väldigt ofta framför och bakom kameran, men han lägger även en del tid på redigeringen till videorna som läggs ut på Youtube

 

Instagram 

 
Våra sociala medier