SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Vuxen Grupp (Vg)
Under Prova på för vuxna så kommer vi gå igenom lite grunder, parkourinspirerad styrketräning samt balansövningar. Vi vill inspirera och låta föräldrar i föreningen komma och kolla in våra hall samt få en djupare förståelse för sporten. Med detta hoppas vi att det kan hjälpa föräldrar kunna hjälpa och inspirera sina ungar att fortsätta och utvecklas i sporten. Vi vill även vidga sporten och vissa att det är en sport för alla.
 
Nedan står information om intresset är så stort att det finns möjlighet att starta en grupp:
 

Ett pass för de som vuxit till sig lite mer och kan ta ansvar för sin egen träning, men ändå vill ha strukturerad uppvärmning och genomgång av grundtekniker. Här finns möjlighet att träna på egen hand och ta hjälp/inspiration av tränare och varandra.

 
Vi har för tillfället inga vuxengrupper igång, men om ni är intresserade så skicka iväg ett mail så ser vi hur stort intresset är och där med förhoppningsvis starta en grupp till nästa termin!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 06/12 17:41 
Hem, 05/12 17:42 
Hem, 28/11 08:44 
Hem, 21/11 22:18 
Hem, 20/10 08:02 
 
Våra sociala medier