SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Nybörjare (Nyb)
 
Det här är träningsgrupp för Nybörjare! I denna gruppen går vi igenom grunder och säkerhet, samt övningar som stärker kroppen och förbereder inför svårare moment. Denna grupp kan man gå i under flera terminer. Kraven/övningar som behövs för att flytta till fortsättningsgruppen kommer bland annat att tränas i denna grupp. 
Vad som krävs för att man ska gå vidare till fortsättningsgruppen finns att läsa under fliken  "Fortsättnisgrupp"
 
Nybörjare gruppen är för 8+ , men finns även för 10+ för de lite äldre. Om man är 6 - 8 år har vi nybörjaregrupper (familj mini) som man kan läsa om mer här. Varje träning är 1 timma lång och äger rum på energigatan 23 (FRS Hallen) om inget annat anges. Träningarna planeras av våra duktiga och utbildade ledare som kommer att gå igenom allt och lite till om grunderna i Parkour! 
 
Anmälan görs på våran anmälningssida här eller under fliken "Våra Grupper". Om det är några funderingar är det bara att höra av sig. Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt! 
 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 12/02 18:16 
Hem, 31/01 22:55 
Hem, 21/01 10:29 
Hem, 15/01 18:54 
Hem, 01/01 18:05 
Hem, 29/12 17:42 
 
Våra sociala medier