SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Familj/Minigruppen (Fm)
 

Familj mini (junior), en nybörjaregrupp för de lite mindre åldrarna 6 - 8 och är då anpassat efter det. I denna gruppen går vi igenom grunder och säkerhet, samt övningar som stärker kroppen och förbereder inför svårare moment. 

 
I familj mini gruppen är ledarna med som vanligt men till skillnad från de andra nybörjagrupperna får föräldrar vara med i träningshallen och kolla, peppa och eventuellt hjälpa sitt barn med övningar om det behövs. Ledarna kommer såklart hjälpa till hela tiden och gå igenom de grundläggande övningarna och trixen som behövs för att bland annat flytta upp till fortsättningsgruppen. Sedan när barnen fyllt 8 år är man varmt välkommen till att flytta till en nybörjaregrupp för 8+ eller en fortsättnings grupp. För att flytta upp till fortsättning se fliken för fortsättningsgruppen. 
 
Familj mini gruppen är för 6 - 8 år. Här är varje träning 50 minuter lång och äger rum på energigatan 23 (FRS Hallen) om inget annat anges. Träningarna planeras av våra duktiga och utbildade ledare som kommer att gå igenom allt och lite till om grunderna i Parkour! 
 
Nästa steg är en Nybörjare 8+ men det går givetvis att flytta till en fortsättningsgrupp om den aktiva klarar alla kraven! Vad som krävs för att man ska gå vidare till fortsättningsgruppen finns att läsa under fliken  "Fortsättnisgrupp"
 
Anmälan görs på våran anmälningssida här eller under fliken "Våra Grupper". Om det är några funderingar är det bara att höra av sig. Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt! 
 
 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 12/02 18:16 
Hem, 31/01 22:55 
Hem, 21/01 10:29 
Hem, 15/01 18:54 
Hem, 01/01 18:05 
Hem, 29/12 17:42 
 
Våra sociala medier