SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

OpenGym
 

Under opengym tiderna får man komma till hallen och träna på egen hand, men självklart med uppsikt av en ansvarig ledare som gärna hjälper till. För att få vara med på opengym måste man vara medlem i föreningen och där med vara försäkrad. 

Tiderna och dagarna för OpenGym skriver vi löpande på hemsidans kalender och ibland på våran Facebookgrupp (FRS Kungsbacka Parkour). 
 
 
Rekommenderad ålder från 8 år:
Det är viktigt att man kan ta eget ansvar och känner till sina egna begränsningar, då det är fri träning i hallen, det går självklart att fråga en ledare på plats om man är lite osäker eller kontakta oss! 


Priser: 
 
Engångsbiljett: 80kr 
För att köpa engångsbiljet måste man vara medlem i föreningen 150 kr/år , detta blir man genom att anmäla sig till "Opengym engångstillfälle" under fliken Opengym i anmälningsformuläret om man inte redan är medlem som en aktiv i någon av våra grupper. Engångsbiljetten betalas enklast med Swich  123 090 80 12 , numret finns också på plats. 

Opengym terminspris: 1200kr      
Opengym terminspris innebär att man betalar en gång och därefter kan träna på alla opengymtider under hela terminen.
Till detta anmäler man sig vid de andra träningsanmälningarna på våran anmälningssida. 

Opengym terminspris för gruppdeltagare: 500kr
Anmälan till detta finns vid alla andra anmälningar! Du kan bara anmäla dig till detta om den aktiva är anmäld i någon gruppträning under terminen. 
 
 
Anmäl er HÄR eller gå till "Våra grupper" och tryck på "träningsanmälan".
 
 
 
 
Här finns även videor och bilder på hur ett Opengym kan se ut!:


OBS! Då lördagar och söndagar är den dag i veckan som man har möjlighet att boka in kalas och liknande så kan opengym komma att ställas in eller ändra tid. Om så är fallet kommer detta att synas i våran kalender och skrivas på våran facebook sida. 
 
 
 
Tider OpenGym - HT 2023
2018-09-09 21:53

Lördag  14:00 - 16:00
Söndag 14:00 - 16:00

 
Tiderna ovan börjar gälla från den 26 augusti. Tiderna gäller inte under lov!

Tiderna kan komma att ändras! Så gå in på hemsidans kalender och kolla innan ni åker dit eller gå in på våran Facebook sida. Om ett Opengym ställs in meddelas detta på våran Facebooksida och syns på våran hemsidas kalender!
 
Ha det så skoj!!
 

 
 
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 30/04 23:27 
Hem, 30/04 22:15 
Hem, 29/04 00:14 
Hem, 15/04 13:08 
Hem, 11/04 07:01 
Hem, 01/04 00:04 
 
Våra sociala medier