SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

OpenGym
 
OBS!! Just nu i dessa tider har vi ett max antal på 20 st i hallen under våra Opengym. Man måste då anmäla sig på våran anmälningssida på respektive Opengym. Anmälan öppnar samma vecka Opengym tillfällena äger rum!!
 
 
 

Under opengym tiderna får man komma till hallen och träna på egen hand, men självklart med uppsikt av en ansvarig ledare. För att få vara med på opengym måste man vara medlem i föreningen och där med vara försäkrad. 

Tiderna och dagarna för OpenGym skriver vi löpande på våran Facebook grupp (FRS Kungsbacka Parkour) och våran hemsidan kalender
 
 
Rekommenderad ålder från 10 år
(Om man tränat Parkour sedan tidigare kan åldersgränsen sänkas något. Det är viktigt att man kan ta eget ansvar och känner till sina egna begränsningar), det går självklart att fråga en ledare på plats om man är lite osäker eller kontakta oss!


Priser: 
 
Engångsbiljett: 80kr 
För att köpa engångsbiljet måste man vara medlem i föreningen 150 kr/år , detta blir man genom att anmäla sig till "Opengym engångstillfälle" under fliken Opengym i anmälningsformuläret om man inte redan är medlem som en aktiv i någon av våra grupper. Engångsbiljetten betalas enklast med Swich  123 090 80 12 , numret finns också på plats. 

Opengym terminspris: 1200kr      
Opengym terminspris innebär att man betalar en gång och därefter kan träna på alla opengymtider under hela terminen.
Till detta anmäler man sig vid de andra träningsanmälningarna på våran anmälningssida. 

Opengym terminspris för gruppdeltagare: 500kr
För att anmäla sig till detta mailar man oss (frskungsbacka@gmail.com) och måste då vara medlem i någon av våra gruppträningar under terminen. 
 
 
Anmäl er HÄR eller gå till "Våra grupper" och tryck på "träningsanmälan".
 
 
Här finns även videor och bilder på hur ett Opengym kan se ut!:


OBS! Då lördagar och söndagar är den dag i veckan som man har möjlighet att boka in kalas och liknande så kan opengym komma att ställas in. Om så är fallet kommer detta att synas i våran kalender och skrivas tydligt i mail samt facebook. 
Så innan ni åker till opengym på söndagar så släng ett öga på inkorgen. 
 
 
 
Tider OpenGym - VT 2021
2018-09-09 21:53
Lördag  12:00-14:00
Söndag 15:00-17:00

Opengym startar den 30 januari

Tiderna kan komma att ändras! Så gå in på hemsidans kalender och kolla innan ni åker dit eller gå in på våran Facebook sida. Om ett Opengym ställs in meddelas detta på våran Facebooksida och syns på våran hemsidas kalender!

Ha det så skoj!!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 01/04 11:41 
Hem, 01/02 15:42 
Hem, 01/02 15:33 
Hem, 23/01 11:30 
Hem, 27/12 18:45 
 
Våra sociala medier