Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

OpenGym
Under opengym tiderna får man komma till hallen och träna på egen hand, men självklart med uppsikt av en ansvarig ledare. För att få vara med på opengym måste man vara medlem i föreningen och där med vara försäkrad. 
Tiderna och dagarna för OpenGym skriver vi löpande på våran Facebook  grupp (FRS Kungsbacka Parkour) och våran hemsidan kalender

Rekommenderad ålder från 10 år

(Om man tränat parkour sedan tidigare kan åldersgränsen sänkas något. Det är viktigt att man kan ta eget ansvar och känner till sina egna begränsningar), det går självklart att fråga en ledare om man är lite osäker eller skicka till oss!

Engångsbiljett: 80kr 
För att köpa engångsbiljet måste man vara medlem i föreningen 150 kr/år , detta blir man genom att anmäla sig till "Opengym engångstillfälle" under fliken Opengym i anmälningsformuläret om man inte redan är medlem som en aktiv i någon av våra grupper. Engångsbiljetten betalas enklast med Swich 123 146 16 72 , numret finns också på plats. 

Opengym terminspris: 1200kr      
Opengym terminspris innebär att man betalar en gång och därefter kan träna på alla opengymtider under hela terminen.
Till detta anmäler man sig vid de andra träningsanmälningarna på våran anmälningssida. 

Opengym terminspris för gruppdeltagare: 500kr
För att anmäla sig till detta mailar man oss (frskungsbacka@gmail.com) och måste då vara medlem i någon av våra gruppträningar under terminen. 


Anmäl er HÄR eller gå till "Våra grupper" och tryck på "träningsanmälan".


Här finns även en video på hur ett Opengym kan se ut!:


OBS! Då söndagar är den dag i veckan som man har möjlighet att boka in kalas och liknande så kan opengym komma att ställas in. om så är fallet kommer detta att synas i våran kalender och skrivas tydligt i mail samt facebook. 
Så innan ni åker till opengym på söndagar så släng ett öga på inkorgen. 
OpenGym - Sommaren 2020
2020-05-25 11:32
Tiderna för OpenGym under sommaren 2020 kommer att variera mycket men vi skall försöka att hålla samma tider. Tiderna kommer att publiceras på våran Facebook-grupp samt hemsidans kalender under respektive vecka. 
Tider OpenGym - VT 2020
2018-09-09 21:53
Lördag  12:00-14:00
Söndag 15:00-17:00

Tiderna kan komma att ändras. Så gå in på hemsidan och kolla innan ni åker dit eller gå in på våran Facebook sida. Om ett Opengym ställs in meddelas detta på våran Facebooksida och syns inte på våran hemsidas kalender!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 27/07 00:09 
Hem, 24/07 22:02 
Hem, 10/06 22:33 
 
Våra sociala medier