SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Albin Lorentz

Det är jag som är Albin. Jag är en del av Frs Kungsbacka där jag både agerar ledare och sitter med i styrelsen som ledamot. Jag har varit aktiv i föreningen i ca 5 år där jag började som hjälptränare. Jag har tränat Parkour i lite över 6 år nu, anledningen till att jag började var egentligen Elias som också är tränare i FRS. Vi gick skolan tillsammans och han ville jag skulle hänga med och testa, när jag gjorde det så fastnade jag direkt. Jag ser parkour som en sport som representerar frihet, jag känner mig aldrig så fri som när jag tränar, förmågan att kunna ta sig fram över hinder som för andra är omöjligt blir en stor frihet. Det är därför jag är tränare för jag vill dela med mig av den friheten till andra, det är även därför jag är med i Aspera, för jag vill dela den friheten med mina vänner.

 

Oliwer Johansson

Tja! Jag heter Oliwer jag är 15 år gammal. Jag har tränat parkour inom FRS sedan vintern 2017. Jag började att träna parkour genom att jag har alltid gillat att hoppa runt och röra på mig, alltså hoppa studsmatta, göra volter bland annat och av youtube videorna där folk hoppar på hustak. Jag älskar sporten parkour på grund av alla andra härliga personer som jag har träffat som har samma intresse som mig!!

Matteo Jarl

Hej! Jag heter Matteo och jag är född 2009 och har utövat parkour i 4+ år. Det jag tycker om med parkouren är utmaningarna och gemenskapen. För utom parkour så utövar jag också volleyboll och ridning. 

Jag hittade parkouren genom att en vän visade mig lite genom att göra volter på en studsmatta och det berättade jag för mina föräldrar och dom sa att det finns en förening i Kungsbacka.

Vilmer Strandberg

Tjo! Jag heter Vilmer och är 15 år med 3 års erfarenhet som tränare. Parkour/Freeruning har varit älskat i mitt liv 6 korta år. FRS Kungsbacka är enligt mig än av de bästa föreningarna i Sverige, inte bara lär vi ut världens bästa sport utan också uppmuntrar vi äventyr som har varit en stor del i mitt liv. 

Jag hoppas vi ses snart på FRS Kungsbackas träningspass!

 

En stor anledning till att jag älskar parkour är gemenskapen. Jag har träffat så många fantastiska människor genom parkour, och vi delar alla samma passion. Det är en härlig känsla att vara en del av detta samhälle.

Buster Hedeblom

Tja! Jag heter Buster, jag kör parkour här hos FRS. 

Jag har tränat parkour sedan 2013 och har varit tränare hos FRS sedan 2019. Andra saker jag håller på med är skateboard, breakdance och vad som helst egentligen. 

 

Jag blev introducerad till parkour genom min kompis som sa att han såg ninjor springa på tak på youtube. Jag sa sedan det till mamma och hon hade hört att det fanns parkour i Kungsbacka, resten är historia

Albin Gilbert

Hej! Jag heter Albin Gilbert jag är 15 år gammal snart 16 och är tränare för FRS Kungsbacka. Jag började träna parkour vid 2017 och har alltid känt en glöd för det sen dess. Jag tycker att det roligaste med parkouren är att man får röra på sig och utnyttja sin kreativitet. Man fokuserar på att lära sig nya saker och sedan utöva dem. Det roligaste med att vara tränare är att man får träffa så många unga själar med samma glöd för parkour som jag hade.

 

Jag började först för att jag hörde om det och tyckte det lät coolt sen när jag började kände jag direkt att detta skulle jag fortsätta med. Anledningarna var att man fick uttrycka sin energi och kreativitet på sitt egna sätt. Det finns aldrig ett slut med parkouren. Man kan bli hur bra som helst därför finns det inga gränser. Det är därför jag älskar parkour.

Kasper Wieck

Jag heter Kasper och tränar parkour hos FRS Kungsbacka! Jag började med parkour runt 2014 efter att ha sett parkourvideos och gjort volter på studsmattan med kompisar. 2018 gick jag med som aktiv i FRS för att året efter bli tränare och nu ledamot i föreningen. Är fortfarande aktiv inom parkouren och tävlar även sedan 2022 i styrkelyft. 

Sixten Hageberg

Hej!! Jag heter Sixten och är född 2010.

 

Jag är uppvuxen i Fjärås och bor nu i Åsa. Jag började träna parkour 2020 och har varit hjälptränare sedan hösten 2022. Förutom parkour tränar jag innebandy.

 

Jag började med parkour efter att jag lärt mig massa trix på studsmatta och sedan varit på en ”prova på” träning. Sen dess har jag varit fast i parkouren.

Jack Holmström

Tjo, Jack här! Jag är en grabb på 18 år som älskar parkour helt enkelt. Jag har tränat sporten i 9 år nu och varit tränare i 2,5 år. Anledningen till att jag gillar den här sporten så mycket är på grund av friheten. Man kan göra verkligen vad man vill, och känslan av att lyckas med något svårt är alltid fantastisk. Utöver parkour så gillar jag att fiska, skatea, deathdivea och att umgås med kompisar. Jag är även svartbältare i Taekwondo så ta det försiktigt…

 

Jag har alltid hoppat runt och varit intresserad av att röra på mig. Jag körde alltid ”Parkourlekar” med mina kompisar som barn, men jag hade ingen koll på sporten alls förens mina föräldrar berättade om att det fanns en förening nära mig som hade parkourlektioner som hette ABGS. Därefter började jag med sporten som 9-åring och sedan dess har jag varit helt locked.

Elias Andersson

Tjo Elias här.

 

Jag är en av ledamoten i styrelsen och en huvudtränare här i FRS Kungsbacka. Offciellt startade jag parkour för 6 år sedan men i hela mitt liv har jag alltid gillat att röra på mig, hoppa studsmatta och utforska stads miljöer. Även innan jag började i parkour så var jag en så kallad “Parkour nörd”. Jag bokstavligen talat rensade youtube på parkour videos. Min parkour stil tar stor inspiration från professionella utövare som Joel larsson, Jason paul och Benji cave. Om ni inte vet vilka dessa är rekommenderar jag att söka upp dom. De är riktigt bra. Parkour tränare har jag varit sen 2018 i FRS och jag blev medlem i ASPERA 2020. I Aspera är jag både atlet, filmare, redigerare och lite allt möjligt som behövs göras ;).

Robin Jacobsson

Hallå!

 

Jag heter Robin och är en mångsysslare! Jag sköter en stor del av våran verksamhet och är med i styrelsen, men även en engagerad tränare! Utöver föringen är jag en heltidsanställd ingenjör och en friidrottare på elitnivå i grenen stav som jag under de senaste åren vunnit fina SM titlar i. Genom åren har jag verkligen satsat på det jag tycker är roligt, vilket är att försöka utveckla denna föreningen så bra som möjligt! Jag har också försökt utmana mig själv inom just Parkouren för att se vilka höjder det kan leda till! Ett fullspäckat schema helt enkelt!!

Gabriell Salander

Hallå, jag heter Gabriel och jag är 16 år (född 2007). Jag har varit ledare inom FRS Kungsbacka sedan 2020 och har själv tränat Parkour sedan 2017. På fritiden gillar jag att vara med kompisar, gymma och såklart Parkour!

 

Jag började i parkour för att jag såg några på youtube som gjorde det och tyckte att det såg riktigt coolt ut. Jag tycker om sporten för att det är en väldigt individuell sport där man utmanar/ tävlar mot sig själv.

 

Jonatan Gadd

Tja jag heter Jonatan och jag är 16 år. Jag är en av tränarna i FRS kungsbacka och har varit med i föreningen i cirka 4 år och har hållit på med parkour i 6 år. Anledningen till att jag är ledare är för att bidra till våran parkour verksamhet och för att hjälpa sporten att växa.

 

Det föll mig naturligt då jag alltid gillat att hoppa runt som liten. Det jag gillar med parkour är att det är så kreativt och finns så många olika stilar när man tränar

Lion Canneborg

 

Tjena!

 

Namnet är Lion. Jag är tränare inom Frs-Kungsbacka och har varit det i lite mer än ett år. För mig innebär parkour glädje, gemenskap och frihet och jag är glad över att få vara del av den här föreningen. Dessutom hoppas jag att alla som testar på sporten kan känna samma glädje från den som jag gör!”

 

Jag kände att jag behövde en sport som jag tyckte om och som jag kunde hålla mig kvar vid under en längre period.

 
Våra sociala medier