SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Välkommen!!
Aspera Summer Camp 2022

Välkommen till FRS Kungsbackas hemsida! Vi är en Parkourförening som har sin lokal delad med Tölö GF och GF Tempo på Energigatan 23 i Kungsbacka. 

 
Här lägger vi upp all info angående anmälningar, opengym, läger och en mängd annan viktig information! 
 
 
 
Våra sommarläger!!
2023-05-14 22:25

 

Under denna sommaren kommer vi att ha våra dagläger i början på vecka 25 och vecka 31!! Båda tillfällerna håller på i hela fyra dagar med full aktivitet i hallen! Mer info finns nedan!!

 

https://www.frskungsbacka.se/docs/970/23836/Sommarl%C3%A4ger%202023.pdf 

 

Anmälan öppnar den 15 maj och det finns ett begränsat antal platser!!

 

 

Årets Förening!!
2023-05-14 01:29

Vi gjorde det!! "ÅRETS FÖRENING" på Kungsbackagalan 2023🔥🔥😍

 

"Att träna tillsammans, lära av varandra och visa upp sig runtom i Kungsbacka, har inte bara lett till en sällan skådad sammanhållning, gemenskap och omsorg om varandra, utan också skapat nyfikenhet för sporten. Varje barn får utvecklas utefrån sin egen nivå och alla är välkomna. De unga medlemmarna är ambassadörer för föreningen, föreningslivet och rörelseglädjen" 

 

Vi är otroligt glad att vi blev moninerade till årets förening i år igen, och denna gången faktiskt vinna!!😍😍 Det betyder mycket för oss att få veta att tiden vi lägger ner har så stor påverkan!! Tack för alla som hjälp till att skapa föreningen som vi idag är, men vi vill speciellt tacka alla otroliga ledare, utan er skulle vi inte varit här idag🔥🔥🤩

Aspera Summer Camp 2023!!!
2023-05-12 21:53
Aspera Summer Camp 2022

 

Nu har anmälan till vårat efterlängtade Aspera Summer Camp öppnat!! Detta året kommer det bli ännu större, med mer aktivitet än någonsin!! Anmälan öppnar den 15 maj!! Verkligen inget ni vill missa!! För födda 2013 eller tidigare!

 

Mer info om detta campet hittar du nedan!!

https://www.frskungsbacka.se/docs/970/23836/Aspera%20Summer%20Camp%202023.pdf 

 

Sugen att kolla hur förra året såg ut? Kolla länken nedan:

https://youtu.be/3NRRFFM9NGA 

Hjälp till under våra evenemang
2023-05-04 00:06
Bygge för Aspera Summer Camp 2022

 

Hej!

 

Vi har stora planer inför sommaren och kommer behöva allas hjälp för att genomföra allt på bästa sättet!!

 

Under sommaren kommer vi att anordna två större event: Aspera Summer Camp den 12 - 14 Juli och WestCoastFreeStyle den 15 - 16 Juli. Båda evenemangen kommer att äga rum på Kungsbacka torget, där vi kommer bygga upp en Parkour Park! 

 

Aspera Summer Camp kommer vara för alla födda 2013 eller tidigare som förra året. Vi kommer vara på Kungsbacka torget, men även lite i Energihallen och i Åsaskolan för övernattning. Anmälan och mer info kommer i början av sommaren!

 

WestCoastFreeStyle är en stor tävling för eliten inom Parkour och Freerunning. Vi kommer att bjuda in atleter från hela Sverige och hoppas att det kan bli en av Sveriges största tävlingar inom sporten! Tävlande kommer få komma den 15 Juli och förbereda sig och den 16 juli äger själva tävlingen rum! Alla kan komma och kolla på tävlingen!!

 

Båda evenemangen sträcker sig mellan den 12 och 16 Juli och vi kommer att behöva eran hjälp! Nedan finns en länk till en exel-fil med lite olika arbetsområden där du kan skriva upp dig! Till höger om tabellen finns även en mer omfattande förklaring till alla arbetsområden. Mer info kommer på mail någon vecka innan evenemanget!

Under själva Aspera summer Camp kan vi behöva hjälp med bland annat att köra aktiva till och från de olika platserna. Vi kommer i så fall skicka ut detta på mail någon vecka innan!

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dqzYdc2tWTb2qdSQCh4DnZn9RofAvDf_y9bPXLE0SWs/edit?usp=sharing

 

 

Tveka inte att höra av dig om det skulle vara någon fundering! Tack för hjälpen!!Sommarläger:

Vi kan även påminna att vi har våra vanliga sommarläger nu under sommarlovet! Detta året kommer vi att köra i början på vecka 25 och 31. Mer info och anmälan kommer i slutet av terminen vecka 21!

Parkour skor?
2023-05-02 01:02

 

Vilka skor kan vara bra på Parkour träningarna? Det är en ständig fråga som vi ibland får så vi tänker att vi gör det enkelt för er! Nedan är lite tips från oss ledare! 

 

Det finns många skor där ute som går att köra Parkour i utan större problem, men ibland krävs det extra bra fäste. I allmänhet brukar skor som är färgade och har platt sula göra jobbet! Då kan tex skate skor vara ett alternativ. Det viktiga är att skorna också är lätta och rörliga, men samtidigt dämpande för att minska belastningen i alla hopp och landningar. Det är rätt svårt att peka ut bra Parkour skor eftersom alla har olika fötter med olika behov. Det gäller att testa sig fram lite!

 

Sen om ni verkligen vill ta det till nästa steg finns det skor som är utformade för Parkour. Det finns många kända grupper som tillverkar skor efter sina egna erfarenheter. Där kan givetvis priset stiga en aning men man får verkligen riktigt bra skor! Nedan är en lista på skor som vi rekommenderar! Vi har även länkat till en bra artikel för vidare läsning!  

 

 

Storror skor: 

https://www.storror.com/parkour-store/shoes/

Olle skor:

https://ollopk.com/shop/

Jiyo skor:

https://jiyowear.com/collections/jiyo-shoe

Team Farang:

https://teamfarang.com/products/elevate-farang-shoe

 

Här har ni också en bra artikel på Parkour skor!

https://parkour.uk/get-started-with-parkour-a-guide-to-shoes/

 

 

OBS!! Många av skorna brukar oftast vara slut, så se till alla kolla när det kommer nya i lager! Vi skulle också rekommendera att köpa någon storlek större! I hallen har våra ledare ett gäng skor som går att kolla på! Vissa av skorna i länkarna finns bara i större storlekar. 

 

 

 

 

Nyheter från våra grupper
PROVA PÅ, 29/04 00:58 
PROVA PÅ, 26/10 20:56 
Shop, 22/08 08:04 
Aktiviteter , 13/07 09:09 
Aktiviteter , 30/05 22:58 
PROVA PÅ, 25/04 04-25 
 
Våra sociala medier