SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Ny hos oss?

 

Är du ny hos oss? Då hittar du allt du behöver veta här och lite till! Bara att trycka på respektive rubrik för mer info!

 

Prova på:

Om du är helt ny hos oss kan du komma och prova på innan du gör en anmälan! 

 

Våragrupper: 

På våra grupper hittar du all information om våra olika grupper! Här ser du bland annat vad som krävs för att gå i gruppen. Här hittar du även våran träningsanmälan där anmälan ligger för våra vecko grupper, läger och Jam mm!

 

OpenGym: 

För er som vill komma och träna fritt i hallen är våra opengym tillfällen perfekta! Här kan även er som inte är medlemmar hos oss komma och träna. Det är självkart alltid en ledare på plats som hjälper alla som vill lära sig nya saker!

 

Aktiviteter:

Utöver veckoträning och opengym anordnar vi också andra aktiviteter som går att läsa på denna sidan. Det är allt från, läger, ute träningar och tävlingar!

 

Boka Hallen: 

Våran hall kan vi hyra ut för deverse aktiviteter som önkas, bland annat kalas!

 

Team Aspera:

Om du vill lära känna våra ledare mer eller helt enkelt få insperatin kan du kolla in gänget i Team Aspera! Våra ledare spelar också in olika tutorials för alla som vill lära sig mer om Parkour och Freerunning!

 

Klubb kläder: 

Inom föreningen och gruppen Team Aspera har vi en mängd olika sorters kläder som går att skaffa! Mer info finns i länken!

 

Kontakt: 

Under rubriken kontakt hittar du alla sätt som det går att kontakta oss på om det skulle vara några frågor och funderingar! Här ligger också våran adress mm. 

 

 

 

Allmän info om vårat upplägg: 

Vi kör mer eller mindre aktiviteter under hela året! Vi har två terminer per år, vårterminen och höstterminen där anmälan sker separat per termin och aktivitet. Aktiviteter som inte kräver en anmälan är prova på, Opengym och våra ute träningar! Om den aktiva vill träna flera gånger i veckan är det inga problem! Maila oss för att få mängdrabatt på det andra passet!

 

Vi har olika grupper, Familj mini, Nybörjare, Fortsättning och Avancerad. Våra familj mini och Nybörjare grupper är för nybörjare. För att flytta upp till våra Fortsättnings och avancerade grupper kräver det att man kan respektive krav. Dessa krav går ledarna igenom några gånger under terminen, där ni som föräldrar kan se hur era aktiva ligger till via sportadmin. Kraven går att se under respektive grupp! 

 

Håll koll på mailen och våra sociala medier! Där skickar och lägger vi ut all info om terminen och våra arrangemang! 

 

Våra Priser: 

 

Medlemsavgift 150 kr / år (försäkring)

 

Familj mini (6+): 700 kr / termin

Nybörjare (8+): 1400 kr / termin

Fortsättning (8+): 1800 kr / termin

Avancerad (11+): 2000 kr / termin

 

Opengym Engångsbiljett: 80 kr

Terminsbiljett: 1200 kr / termin

Terminsbiljett för gruppdeltagare: 500 kr / termin

 

Priserna på våra andra aktiviteter varierar och presenteras på respektive anmälan! 

Våra ute träningar och prova på tillfällen är alltid gratis för alla att komma på!

 

Priser för diverse kläder går att hitta under fliken "SHOP"

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 12/06 09:00 
Hem, 30/04 23:27 
Hem, 30/04 22:15 
Hem, 29/04 00:14 
Hem, 15/04 13:08 
Hem, 11/04 07:01 
 
Våra sociala medier