SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Ny hos oss?

 

Är du ny hos oss? Då hittar du allt du behöver veta här och lite till! Bara att trycka på respektive rubrik för mer info!

 

Prova på:

Om du är helt ny hos oss kan du komma och prova på innan du gör en anmälan! 

 

Våragrupper: 

På våra grupper hittar du all information om våra olika grupper! Här ser du bland annat vad som krävs för att gå i gruppen. Här hittar du även våran träningsanmälan där anmälan ligger för våra vecko grupper, läger och Jam mm!

 

OpenGym: 

För er som vill komma och träna fritt i hallen är våra opengym tillfällen perfekta! Här kan även er som inte är medlemmar hos oss komma och träna. Det är självkart alltid en ledare på plats som hjälper alla som vill lära sig nya saker!

 

Aktiviteter:

Utöver veckoträning och opengym anordnar vi också andra aktiviteter som går att läsa på denna sidan. Det är allt från, läger, ute träningar och tävlingar!

 

Boka Hallen: 

Våran hall kan vi hyra ut för deverse aktiviteter som önkas, bland annat kalas!

 

Team Aspera:

Om du vill lära känna våra ledare mer eller helt enkelt få insperatin kan du kolla in gänget i Team Aspera! Våra ledare spelar också in olika tutorials för alla som vill lära sig mer om Parkour och Freerunning!

 

Kontakt: 

Under rubriken kontakt hittar du alla sätt som det går att kontakta oss på om det skulle vara några frågor och funderingar! Här ligger också våran adress mm. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 02/06 22:55 
Hem, 16/05 17:07 
Hem, 25/04 00:39 
Hem, 22/01 11:10 
 
Våra sociala medier