SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Städ gruppen
 
Kom Gärna och hjälp oss Städa i hallen! Perfekt tillfälle att träffa andra föräldrar i föreningen eller kanske testa trampolinen ;)
 
Vi har minst 4 stycken drivna föräldrar som kommer närvara dessa datum för att underlätta och göra det hela enkelt och effektivt. Det brukar ta en person ungefär en timma att dammsuga och plocka lite i parkour delen, så med minst 4 vuxna går detta jätte snabbt :D
 
Länken nedan kommer du till en delad Exel-fil där du kan skriva in dig på ett eller flera datum du kan på! Tack för hjälpen!
 
 
 
 
OBS!! Tider för städ är på angivna lördagar och söndagar mellan 13:40-14:40 men kan variera! Det är okej att ta med aktiva som då får gratis inträde till opengymmet!
 
Event gruppen

 

Denna gruppen är för evenemang som vi i FRS Kungsbacka anordnar! Eftersom vissa evenemag är mer krävande än andra kan vi behöva hjälp av er föräldrar! Det kan vara allt från transport av material till och från hallen till att jobba som funktionär! 

 

Nedan är kommande evenemang som vi kan behöva hjälp på! Under evenemangen finns en tillhörande Exel-fil där du som förälder kan skriva upp dig om du kan hjälpa oss. I filen står det även vilka uppgifter och tider det kan gälla! Vi kommer skicka ut mer information via sms när det närmar sig!

 

 

Aspera Summer Camp & WestCoast FreeStyle på Kungsbacka torg hela vecka 29!!

 

Lite kort om vad vi behöver hjälp med: 

  • Vakter
  • Sjukvårdare
  • Bygg hjälp
  • Frakta material
  • Media (fota/filma)
  • Sponsring

Mer info nedan!!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dqzYdc2tWTb2qdSQCh4DnZn9RofAvDf_y9bPXLE0SWs/edit?usp=drivesdk

 

 

Tack så mycket för hjälpen!

Spons gruppen

 

Har du som privat person eller företag möjligheten att sponsra våran förening? Tveka inte att höra av dig till oss på frskungsbacka@gmail.com !!

 
Våra sociala medier