Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Välkommen!
Sportlovs jamet- 2019
Välkommen till FRS Kungsbackas hemsida! Vi är en Parkourförening som har sin lokal delad med Tölö GF och GF Tempo på Energigatan 23 i Kungsbacka. 

Här lägger vi upp all info angående anmälningar, opengym, läger och en mängd annan viktig information!
Nyhetsbrev Juni - FRS Kungsbacka
2020-06-19 22:18


Här kommer ett nyhetsbrev på kommande och planerade aktiviteter som vi i FRS Kungsbacka anordnar!

 

Sommarläger:

 

Denna vecka anordnade vi vårat fösta sommarläger vilket blev super! Nästa vecka är det dags för andra tillfället och det finns platser kvar för alla som vill komma! Mer info finns på vår hemsida!

 

OpenGym:

 

Vi har för tillfället inga OpenGym planerade de två kommande veckorna men håll utkik för vi kan mycket väl anordna något innan vecka 33! I så fall skriver vi på Facebook och kalendern på våran hemsida.

 

Gratis uteaktiviteter:

 

Vi i FRS Kungsbacka har kontaktat Kungsbacka kommun och kommer nu att ha två prova på tillfällen utomhus för alla som vill komma ihop med "Idrott hela livet". Första tillfället anordnas den 29 juni i Björkris mellan 10 - 15 och andra tillfället den 30 juli i Kolla mellan 11 - 15. Ingen föranmälan krävs, bara att komma!

 

Prova på tillfällen inne:

 

Vårat nästa prova på tillfälle inomhus i våran hall kommer att vara den 26 juli men vi har nu också bestämt att köra den 25 också! Tiden för båda dagarna är mellan (13:00 - 13:40 & 14:00 - 14:40). Om tiderna ändras kommer vi skriva det. Efter dessa två tillfällen har vi också två tillfällen i augusti, den 15 och 16.

 

 

 

Glad midsommar!

 

FRS Kungsbacka

 

2020-06-10 22:33

Nu på lördag kör vi sista OpenGym tillfället mellan 11 - 13! Sedan startar våra riktigt roliga sommarläger som är vecka 25, 26 och 33, mer information finns att läsa på vår hemsida!! 😎💪


Nästa Opengym tillfälle kommer förhoppningsvis komma mellan vecka 26 och 33! Sedan har även vårat andra prova på tillfälle den 26 juli! Om det blir något annat spännande publicerar vi alltid på vår hemsida, Facebook och instagram!

Prova på söndag den 7 juni
2020-06-07 11:58
Imorgon söndag kör vi våra första prova på tillfällen i våran hall!  13:00-13:40 och 14:00-14:40. Under dessa pass kommer våra ledare att gå igenom grunderna inom Parkour. 

Tänk på att förhålla sig till reglerna i våran hall under tider som dessa. Reglerna finns att läsa på våran hemsida under fliken dokument!

Tänk framförallt på att lämna och hämta de aktiva utanför hallen, eventuellt presic vid ingången. I slutet av varje pass kommer ledarna komma ner om föräldrar har frågor!

Ha det så skoj!
Nyhetsbrev - Läger, Opengym, Prova på mm
2020-05-22 10:00

Hoppas ni har en bra fredag! Här kommer ett nyhetsbrev angående den kommande tiden!

 

OpenGym

 

Nu på lördag och söndag kör vi Opengym i våran hall. Klockan 12:00 respektive 11:00, två timmar vardera. Innan har antalet aktiva inte varit något problem på våra OpenGym tillfällen, men om det skulle bli mer än 40 st kommer vi att stoppa för inträde. Mer information om OpenGym finns som sagt på våran hemsida! Vad som gäller vid aktiviteter i hallen under dessa tider finns att läsa i en PDF-fil (energihallen - smittspridning) under fliken "dokument", om man inte redan läst det. Sedan kan tiderna för OpenGym variera från helg till helg, men vi skriver alltid på facebook samt kalendern på våran hemsida vilka tider det är som gäller och om det blir något inställt!

 

Dom som har köpt terminspris för Opengym under vårterminen, så gäller den fortfarande tillsvidare!


 

Sommarläger

 

Under sommaren nu kommer vi att ha 3 stycken sommarläger. Vecka 25, 26 och 33. All information som man behöver veta står på PDF-filen vid länken nedan. Filen  ligger också på våran hemsida under fliken "dokument" på startsidan! Anmälan för alla lägren öppnar idag!


Länk till sommarläger PDF: 


 

Prova på

 

Till den nya terminen kommer vi att göra det lite annorlunda för våra prova på tillfällen vi kommer att ha i våran hall. Vi skall ha 3 stycken tillfällen, början, mitten och slutet av sommarlovet. Dagar och tider står nedan:

 

  • 7 Juni (13:00 - 13:40 & 14:00 - 14:40)
  • 26 Juli (13:00 - 13:40 & 14:00 - 14:40)
  • 15 augusti (13:00 - 13:40 & 14:00 - 14:40)
  • 16 augusti (13:00 - 13:40 & 14:00 - 14:40)

 

Dagarna och tiderna kan ändras, så håll koll! Varje dag består av två 40 mins pass med 20 min mellanrum. Om man vill prova på eller har någon som vill går det bra att komma, men dessa tillfällen är först och främst för nya till våran hall och förening! På träningarna kommer våra ledare gå igenom de mest grundläggande sakerna. Mer information kommer när det börjar närma sig!


 

Höstterminen

 

Höstterminen börjar i år lite efter sommarlovet har slutat. Mer exakta datum kommer komma i mitten av sommarlovet, men terminen sträcker sig ungefär från september till slutet av december. Anmälan öppnar också i mitten av sommarlovet! För gamla medlemmar öppnar anmälan lite tidigare! Vi kommer antagligen inte ändra så mycket från förra terminen men om det finns några önskemål är vi alltid öppna för förslag!


 

Parkour & Freerunning video

 

Nu under tiden som hallen har varit stängd för träning har våra aktiva i avancerad med hjälp av våra ledare skapat en video i ute miljö som idag är klar och ligger på våran Youtube (The Starfalls), så kolla gärna in den! Länken är nedan!


Länk till video: 


 

Formulär om terminen

 

Denna terminen skulle vi gärna vilja att alla våra medlemmar svarar på detta formulär som vi har gjort. Även om denna terminen har varit lite annorlunda på grund av omständigheterna hjälper det fortfarande oss som en förening att veta vad vi gjort bra och kan förbättra tills nästa gång! Formuläret är frivilligt och alla frågor är frivilliga att svara på! Länken är nedan:


Länk till formulär: 

 

Kontakt

 

Som alltid om det är några "?" är det bara att höra av sig till oss på mail eller någon av våra sociala medier! Vi försöker alltid svara så fort som möjligt!

Energihallen öppnar igen
2020-05-18 14:49

Hej!

 

Vi kommer med goda nyheter! Vi kommer att öppna våran hall för verksamhet igen! OBS! Detta gäller inte en fortsättning på vårterminen vad gäller veckoträningarna, eftersom det slutade förra veckan utomhus.

 

Denna vecka kommer vi att starta upp våran OpenGym som vi brukar ha på lördagar och söndagar. Mer information om OpenGym finns på våran hemsida under fliken OpenGym. Vi kommer också på fredag att skicka ut vad som gäller under OpenGym under tider som dessa. Tiderna kommer vi att skriva på våran facebook grupp samt hemsidans kalender.

 

På fredag skickar vi även ut all information vad gäller sommarläger, prova på tillfällen och anmälan för Höst terminen!

 

Ha en fortsatt trevlig dag!


Nyheter från våra grupper
Läger/Jam, 03/06 10:20 
Open Gym, 25/05 11:32 
PROVA PÅ, 25/05 11:31 
PROVA PÅ, 06/01 10:02 
Läger/Jam, 31/05 14:09 
 
Våra sociala medier