SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FRS Kungsbacka
FreeRunningSweden

Välkommen!
Halloween Jam - 2020
Välkommen till FRS Kungsbackas hemsida! Vi är en Parkourförening som har sin lokal delad med Tölö GF och GF Tempo på Energigatan 23 i Kungsbacka. 

Här lägger vi upp all info angående anmälningar, opengym, läger och en mängd annan viktig information! 

Årsmöte FRS
2021-02-14 10:11
Välkomna till FRS Kungsbacka IF Årsmöte

Datum: 22 februari
Tid: Klockan 18:00
Plats: digitalt länk (skickas ut vid anmälan)¨

Anmälan senast: 21 februari
Anmälan skickas till frskungsbacka@gmail.com

MVH 

Styrelsen, FRS 


Jam Sportlovet!!
2021-02-01 15:42

Nu har vi öppnat anmälan för Jamet vi skall anordna under sportlovet mellan den 15 och 17 februari!
Mer information hittar du under länken nedan!


OBS! Det är begränsade platser nu under Corona tider. Detta Jamet består av tre dagar men varje aktiv får bara anmäla sig till en dag innan den 7 februari för att platserna skall räcka till alla som vill vara med! Efter datumet får du anmäla till flera dagar!
Mer Info Vårterminen 2021
2021-02-01 15:33


Hoppas alla har haft en bra första vecka hos oss!

 

Faktura:

Denna vecka kommer vi skicka ut alla faktorer för denna terminen! Om det skulle vara några konstigheter kontakta oss så snart som möjligt!

 

Städ hjälp:

Vi i föreningen behöver din hjälp! För att få en så bra miljö för att lära era barn som vi kan. Behöver vi eran hjälp med att städa i hallen. De kommer funka genom att en grupp föräldrar (OBS! minst tre och max 6) ta sig ungefär en timme på att städa hallen efter våran Opengym på lördagar!

De som behöver göras är oftast:

  • Dammsugning av hela hallen (parkour delen)
  • Torka av magnesium på väggar (Vita pulvret), eventuellt annan smuts. Även torka av block.
  • Torka fläckar på fönster

 

Ledare på plats kommer säga mer vad som skall göras och vad städmaterial finns! Om man har extra dammsugare hemma får man gärna ta mig sig då vi just nu bara har två som fungerar!

Nedan finns en länk till ett dokument där ni skriver in ert namn (för och efternamn) och telefonnummer, på vilken tid ni vill och kan. Där finns alla tider och datum. Helst vill vi att föräldrar tar minst en dag men vi uppskattar ifall ni tar flera! Tack för hjälpen! 

Länk till städ lista:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IuaSiwWFBygOluKkl7DRGZvU_yThXj4D0L_iZZ3xQFc/edit?usp=sharing

 

Info i framtiden: 

Koden till ingången kommer vara 1425 för samtliga träningar och aktiviteter, påminn era aktiva! Om ni kommer 10 minuter innan är det inte 100% säkert att koden funkar. 

Ny info skriver vi löpande på våran hemsida, Facebook, eventuellt våran Instagram samt mailar ut om det är viktigt. Håll ett öga där!

Om det är några "?" kan ni alltid kontakta oss via mail, eller någon av våra sociala medier. Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt!

Terminstart vecka 4
2021-01-23 11:30

Igår tog Kungsbacka kommun beslutet att möjliggöra för organiserad verksamhet inomhus för barn och unga födda 2005 eller senare! 
Detta betyder att vi kommer att köra igång vårterminen som planerat vecka 4, alltså på måndag! 

De olika anmälningarna till Opengym öppnas nu också och vi kör igång med Opengym som vanligt nästa vecka. Tider kommer ut på Facebook samt hemsidans kalender!

Under terminen kommer vi att följa alla regler gällande smittspridning av Corona som står på PDF:en som liggee under fliken "dokument". Läs igenom det! Läs gärna igenom vårat medlems brev också om du inte redan gjort det!


Info VT2021:

Terminen kommer att sluta vecka 21 som planerat om allt går bra. Lov som sportlovet kommer det inte att vara någon ordinarie träning på, eventuellt andra aktiviteter!

Tider, dagar och tränare för de olika passen står på våran anmälningssida. Om tiden eller eventuellt dagen skulle ändras kommer det att skickas ut på mail till den påverkade gruppen/grupperna.
 
I början av första passet kommer det komma viktig information vilket kommer handla om terminen och Corona, för både aktiva och föräldrar. Eftersom föräldrar inte får vara i hallen kommer denna info även att skickas ut på mail!

Till passen skall man ha träningskläder och inneskor. Vi rekommenderar att ta med sig en vattenflaska. OBS! Omklädningsrummen i hallen kommer att vara stänga nu i början av terminen. Om man behöver hänga av sig något, kommer man kunna göra det det vid ingången, eventuellt uppe på övervåningen på anvisad plats. Kom ombytt!

Betalning:
 
För er som undrar när fakturan kommer skickas ut kommer det att göra det ungefär en vecka in i terminen. Detta på grund av att man skall kunna avboka eller byta grupp enklare. För mer information vad gäller betalning mm finns detta på våran anmälningssida.
 
Träna mer?
 
Om det skulle vara så att någon vill träna mer går det jätte bra att anmäla sig till ett till pass, i så fall skicka till oss och säg det. Vi anordnar också så kallade Opengym som äger rum på lördagar och söndagar. För att vara med på Opengym måste man vara medlem i föreningen. All information om Opengym hittar ni på våran hemsida på fliken "Opengym". Under lov kommer vi också ibland att anordna läger eller andra aktiviteter så håll koll på våra sociala medier om det dyker upp något!
 
Om ni inte redan visste det har FRS Kungsbacka möjligheten att anordna kalas i våran hall eller annan typ av verksamhet. Mer information om det finns på våran hemsida på fliken "Bokningar".

Prova på tillfällen:

Eftersom vi var tvungna att ställa in våra planerade prova på tillfällen kommer vi nu att köra två tillfällen den 30 januari vid 15 - 15:45 och 16 - 16:45. Mer info kommer snarast!

 
Frågor

Om ni har några frågor på allt som står ovan eller andra frågor tveka inte att skicka till oss via mail eller Facebook om ni inte hittar något på våran hemsida!

Anmälan VT 2021!!
2020-12-27 18:45


Hoppas alla har haft en trevlig jul!

 

 

Anmälan VT 2021:

Imorgon, alltså den 28 december öppnar anmälan för VT 2021 (för alla redan aktiva medlemmar). Den 4 januari öppnar anmälan för nya medlemmar (ni som inte har varit med på några av våra aktiviteter HT 2020). Anmälan finns via länken nedan eller går in på våran hemsida (www.frskungsbacka.se) på "Våra grupper" och sedan trycker på "Träningsanmälan".


https://sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={10E0BAD7-0408-40D2-A364-3239CFAB5C01}

 

Grupp info:

På anmälan står grupper, dagar, tider, priser samt start och slutdatum mm, under respektive flik. 

OBS!! Start och slut datumet är premiärt då vi i FRS Kungsbacka inte är 100 % säkra att kunna starta på det angivna datumet. Vilket beror på att FRS hallen i nuläget är stängt fram till den 24 januari som det ser ut i nuläget. Vi har även fått önskemål att flytta fram veckoträningarna tidigare på dagarna, men eftersom de flest av våra ledare inte fått reda på sina jobb/skol scheman kan vi tyvärr inte lova något ännu utöver de gamla tiderna. 


Via länken kan du hitta en (premiärt) grafiskt översikt på den nya terminen och även vårat medlemsbrev!


http://www.frskungsbacka.se/dokument/?ID=220758 

 

Andra aktiviteter:

Prova på, Opengym och andra aktiviteter avvaktar vi med. Möjligheten för ute aktiviteter kommer vi att se över och skickar ut om vi anordnar något tidigare nästa år.

 

 

Det är konstiga tider nu men vi skall försöka att hålla igång så gott det går! Det är mycket som kan ändras nästa termin då vi inte vet hur nästa år kommer att se ut. Vi hoppas på det bästa och att ni förstår hur läget är!

 

Vi kommer ut med mer info så fort vi vet mer!


Frågor: 

Om det är några frågor kontakta gärna oss på någon av våra sociala medier eller våran mail!

 

Med vänliga hälsningar

 

FRS Kungsbacka

 

 

 

Mail: frskungsbacka@gmail.com 

Hemsida: www.frskungsbacka.se

Facebook: FRS Parkour Kungsbacka

Nyheter från våra grupper
Läger/Jam, 02/02 08:00 
PROVA PÅ, 23/01 11:30 
Avancerad grupp, 08/12 00:53 
Familj/Minigruppen, 08/12 00:53 
Fortsättningsgrupp , 08/12 00:52 
Nybörjargruppen, 08/12 00:51 
 
Våra sociala medier